Kindershow met Clown Lex te boeken bij Clown.nl

Een kindershow boeken?

De Kindershow in 2018      –     Clown anno nu!

Via onze website www.clown.nl bieden wij al meer dan 20 jaar onze kindershows aan. Boek een kindershow voor:
instellingen, verenigingen, bedrijven, scholen en winkelcentra zijn grotendeels onze opdrachtgevers.

Kies een toffe kindershow voor elke feest!

Meestal verzorgen we shows uit ons assortiment; De Feest Show , de Carnaval kindershow, de Circus Show, de Super Sint Show ed…
Sterk in elkaar zittende kindershows voor de hele doelgroep (4-12 jaar) tegelijk of juist gesplitst in onder-en bovenbouw. Met voor elke groep de juiste intonatie, drukte/herrie, grappen en trucks. Steeds vaker gaat het om maatwerk. Kindershows /voorstellingen in een speciaal thema of aangepast aan een bijzondere doelgroep. Of juist educatief.Clown voor Allround Feest Kindershow inhuren boeken.

Zo zijn we betrokken bij landelijke en jaarlijks terugkerende actie;  ‘Week van het geld’. Een maatschappelijk thema om kinderen al op jonge leeftijd te leren omgaan met geld. Onze entertainers kruipen in dit geval de huid van diverse typetjes en niet het clownskostuum.

In 2018 gaan wij sowieso door met de ingezette lijn qua uitstraling van onze clowns en kindershow door het toevoegen van minder hele rode neuzen, minder streepjes sokken en veel minder schmink.
Veel meer op netjes, met minimale schmink en een coole uitstraling als kinder-entertainer.

De Kindershow van 2018!

Naast de uitstraling  zijn we bij clown.nl hard bezig om de kindershows verder te moderniseren eveneens trucks en special effects, verrassende rekwisieten en meer… Wordt vervolgd!

Bovendien kunnen wij niet wachten om in 2018 weer in heel Nederland te gaan optreden.

 

Geplaatst op 16 januari 2018 om 16:01.