Dit jaar een Paashaas huren!

De paashaas is in trek dit jaar! Wij spreken bij Clown.nl zelfs over een record in 2017! Ruim 20 Paashazen trokken in 2017 door heel het land. Onze clowneske Hazen zijn gewapend met de leukste grappen, rekwisieten en natuurlijk een grote mand voor met chocolade eitjes. Ook dit jaar variëren wij weer in ons aanbod clowns. Zo kozen klanten voor een ballonnenclown gehuld in een Paashaas-pak.

Een ander koos weer voor een Kindershow in het thema Pasen. Wat de keuze ook is, het beloofd weer een spetterend feest te worden! Wij kunnen in ieder geval ons EI kwijt dit jaar. Enthousiast? En wilt u ook een keer één van onze clowns inhuren? Neem eens vrijblijvend contact op.

Een Paashaas huren is hot!

Wellicht is een entertainer gehuld in een Paashaas pak een beetje ouderwets maar het werkt nog steeds! Een vrolijke Paashaas brengt al gauw een lach op het winkelend publiek! En dit komt niet alleen door de heerlijke paas-eitjes waarschijnlijk ook wel. Maar vooral door de vrolijke Paashaas. Er valt iets te beleven er valt iets te zien. Dat maakt net even het verschil tijdens Pasen.

Meer dan alleen een Paashaas huren?

Opzoek naar meer of iets totaal anders voor tijdens Pasen dan moet zeker eens een kijkje nemen op onderstaande websites.

Neem dan eens een kijkje op www.paas-entertainment.nl

Of op de vernieuwde website www.paas-entertainment.nl/nieuw

Geplaatst op 19 februari 2018 om 13:17.