bedrukte ballonnenschminken

Limonadekok

Sapjes en grapjes van de Limonadekok

Dorst? Die les je natuurlijk bij de altijd vrolijke Limonadekok! Hij maakt de fruitigste cocktails, maar dat is nog niet alles:met zijn grapjes kom je amper aan drinken toe. Of toch?! Wie maakt het langste rietje? En kun je drinken vanaf de grond? Wat een rare barkeeper; voor je het weet zit hij met z’n cocktailshaker achter je aan. Doe je mee met de rietjes-estaffete? Of drink jij je drankje zonder te lachen in één keer op? Dat zullen we nog wel eens zien… Proost!

Boek nu uw eigen limonadefestijn

Onze tropisch gemutste Limonadekok inhuren? Hij toost er maar wat graag op los, dus informeer even of hij op de door u gewenste datum nog beschikbaar is.

 

 

O.a. geschikt voor de volgende gelegenheden

Perfecte act op kinderfeestjes, bedrijfsfeesten, in buurthuizen, op basisscholen, kinderdagverblijven, instellingen voor verstandelijk beperkten, braderieën en evenementen!

O.a. geschikt voor de volgende locaties

Van Den Bosch tot Nijmegen, Arnhem tot Apeldoorn, Amsterdam tot Maastricht, Utrecht tot Venlo, Roermond tot Alkmaar, Rotterdam tot Wageningen, Twente tot Enschede: de limonadekok maakt er overal een tropisch feestje van!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!