topshows

Show voor verstandelijk beperkten

Speciale show voor verstandelijk beperkten: fijne voorstelling met bijzondere acts!

Onze artiesten zijn gewend met uiteenlopende doelgroepen te werken. Ook kids en volwassenen met een handicap of verstandelijke beperking kunnen dus volop genieten van onze voorstellingen! Zeker met de show die we speciaal hebben geschreven voor verstandelijk beperkten. Bij hen spelen we extra in op de zintuigen; voelen, horen, zien en vooral beleven! Natuurlijk houden we ruimte voor spontane reacties, want soms loopt het nou eenmaal net eventjes anders… Het wordt hoe dan ook een geweldige middag, waar veel wordt gelachen en die een onuitwisbare indruk achterlaat op het hooggeëerde publiek.

O,ja…

Om optimaal voor de dag te komen, ontvangen we voorafgaand aan het optreden graag wat meer specifieke informatie over de groep waarvoor we gaan spelen. In de loop der jaren hebben we op die manier al bij heel veel instellingen feesten mogen opvrolijken en dat is niet onopgemerkt voorbijgegaan. De volgende keer bij u?

  • Tijdsduur: flexibel
  • Voor alle leeftijden!
  • Geluidsversterking en decor in overleg
  • Speelruimte: flexibel
  • Te boeken als soloshow of als duoshow
  • Details in overleg

Prijs op aanvraag

Omdat we deze speciale show graag helemaal op maat maken voor ons bijzondere publiek, horen we graag wat uw wensen zijn en maken we daar vervolgens een mooie, passende offerte voor.

 

O.a. geschikt voor de volgende gelegenheden

O.a. geschikt voor de volgende locaties

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!