Activiteiten

De leukste activiteiten voor jong (en stiekem ook voor oud)!

Dingen doen waar je vrolijk van wordt? Dan ben je bij clown.nl aan het juiste adres! Of het nou gaat om een knutselterras, schminken of meedoen aan een van de doldwaze workshops; al onze activiteiten staan garant voor bergen plezier.

Voor iedere gelegenheid de perfecte invulling

Al onze kinderactiviteiten zijn inclusief professionele begeleiding en te boeken in ieder denkbaar thema als Frozen, circus, Sinterklaas of noem maar op…  De perfecte invulling dus voor ieder evenement of kinderfeest en geschikt voor iedere locatie, zoals uw winkelcentrum, sportvereniging of buurthuis.

Weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op en we maken het waar!

Activiteiten

Schminken

Onze professionele grimeuses weten steeds weer de meest fantastische dingen te schminken. Met hun bijzondere aanpak toveren ze een lach op ieder gezicht!

Glittertattoo terras

Het glittertattoo terras is perfect voor kids van alle leeftijden. De mooiste tattoo-creaties vol glitter en glamour in alle kleuren, dat wordt shinen!

Knutselterras

Het kleur- en knutselterras is perfect vermaak voor de kids. Onder professionele begeleiding maken ze de mooiste creaties. Overal te boeken, in ieder thema.

Workshops

Originele invulling voor uw bedrijfsuitje, teambuilding of feest? Onze creatieve workshops hebben het allemaal! Jongleren, schminken, circus; zeg het maar!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!