Clowns

Clowns inhuren of boeken?

De leukste clowns van Nederland boek je bij clown.nl: professionele entertainers voor ieder feest of evenement. Wat voor clown zoekt u? Een ballonnenclown, schminkclown, circusclown, goochelclown, steltenclown of muziekclown? Misschien denkt u zelfs aan een complete clownsshow? Hoe dan ook; bij clown.nl hebben we van iedere specialiteit de beste in huis. Dat wordt gegarandeerd lachen! Tussen dit bonte gezelschap vindt u altijd de clown die u zoekt en anders weten we hem voor u te vinden… Met de grapjassen van clown.nl gaat gegarandeerd het dak eraf!

Heeft u vragen of specifieke wensen? Geef ze aan ons door! Dan regelen wij precies de entertainer die u voor ogen had, uiteraard tegen een scherpe prijs!

Clowns

Ballonnenclown header

Ballonnenclown

Ballonnenclown inhuren? De leukste ballonnenclowns boek je bij clown.nl. Met veel bombarie vouwen zij de mooiste balloncreaties. Feest voor ieder kind!

Allround-clown

De allround-clown is een doldwaze alleskunner, perfect dus voor iedere gelegenheid! Moet het dak eraf? Boek 'm nu bij clown.nl voor een onvergetelijk feest!

muziekclown

Muziekclown

De muziekclown heeft niet alleen een ijzersterk repertoire; hij brengt het ook nog eens op een kolderieke manier. Dat wordt swingen, springen en meezingen!

schminkclown

Schminkclown

Onze kleurrijke kunstenaars zijn creatieve professionals met verfijnde techniek en gevoel voor trends. 100% creatie én presentatie met de schminkclown!

Goochelclown

Goochelclown

Trucs, grappen en grollen; onze goochelclown tovert ze allemaal uit z'n mouw. Met zijn magische kunsten verbaast hij iedereen. Komt dat zien, komt dat zien!

kindershows

Circusclown

Deze circusclown is een ware rasartiest. Van jongleren, diabolokunsten tot balanceren op z'n eenwieler: hij maakt er een doldwaas spektakel van. Boeken dus!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!