Clowns & Artiesten

Clowns & Artiesten inhuren?

De leukste clowns & Artiesten van Nederland boek je bij clown.nl: professionele entertainers voor ieder feest of evenement. Wat voor artiest zoekt u? Een ballonnenclown, grimeuse, circusclown, goochelaar, steltloopclown of muziekclown? Misschien denkt u zelfs aan een complete clownsshow? Hoe dan ook; bij clown.nl hebben we van iedere specialiteit de beste in huis. Dat wordt gegarandeerd lachen! Tussen dit bonte gezelschap vindt u altijd de artiest die u zoekt en anders weten we hem voor u te vinden… Met de grapjassen van clown.nl gaat gegarandeerd het dak eraf!

Heeft u vragen of specifieke wensen? Geef ze aan ons door! Dan regelen wij precies de entertainer die u voor ogen had, uiteraard tegen een scherpe prijs!

Clowns & Artiesten

Ballonnenclown

Ballonnenclown inhuren? De leukste ballonnenclowns boek je bij clown.nl. Met veel bombarie vouwen zij de mooiste balloncreaties. Feest voor ieder kind!

Allround-artiest

De allround-artiest is een doldwaze alleskunner, perfect dus voor iedere gelegenheid! Boek 'm nu bij clown.nl voor een onvergetelijk feest!

Schminkclown

Onze schminksters zijn creatieve professionals met verfijnde techniek en gevoel voor trends. 100% creatie én presentatie met onze grimeuse!

Goochelaar

Een wereld van Magie, illusie & bedrog; dit is waar onze goochelaar je in meeneemt. Komt dat zien, komt dat zien!

Circusclown

Deze circusclown is een ware rasartiest. Van jongleren, diabolokunsten tot balanceren op z'n éénwieler: komt dat zien, komt dat zien!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!