Attracties

De leukste attracties voor ieder feest!

Iets te vieren? Maak uw feest compleet met de attracties van clown.nl! We hebben zowel attracties, workshops als lekkernijen in ons assortiment. Zoveel, dat er zeker voor ieder wat wils is te vinden. Van popcorn, ijs, poffertjes en suikerspinnen, springkussens, draaimolens en treintjes tot schminken, workshops en een knutselterras: stel uw eigen programma samen uit ons feestelijke assortiment en maak er een onvergetelijk evenement van!

Maak uw wensen kenbaar!

Weten wat er allemaal mogelijk is? Heel veel… het is tenslotte uw feestje!  Als u contact met ons opneemt en uw wensen kenbaar maakt, doen wij er vervolgens alles aan die te realiseren. Uw feestje moet een topfeest zijn. En dat wordt het! Daar hebben we alles voor over!

Attracties

Attracties en springkussens

Jumpen, springen, spelen: wij hebben de vetste attracties en springkussens voor jullie kinderfeest of evenement. Dat wordt spelen tot je er bij neervalt!

suikerspin

Traktaties

Popcorn, suikerspin, poffertjes, uitdeelsnoep, strooigoed: Wie wil uitdelen, zit met al die lekkere traktaties bij ons altijd goed. Smul ze met clown.nl!

Ballonnen

Uw feest aankleden met ballonnen? Ballonnenwedstrijd organiseren? Ballonnenboog, ballondecoratie, bedrukte ballonnen, helium: we hebben het allemaal!

Activiteiten

De leukste activiteiten voor kinderen (en grote mensen stiekem ook) hebben we speciaal voor u geselecteerd. Alles voor een onvergetelijk feest? Clown.nl!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!