Kindershows

Spetterende kindershows!

Al jarenlang genieten kinderen door het hele land van onze spectaculaire ‘meeleef’-shows. Steeds weer komen we met vernieuwende kindershows, waarin voor interactie met ons hooggeëerde publiek een belangrijke rol is weggelegd: van begin tot eind worden onze jonge (en stiekem ook oudere) gasten uitgedaagd om vooral lekker mee te doen. Met hun spelplezier, top timing en ruime ervaring in het vak, staan onze entertainers garant voor een onvergetelijke voorstelling. Van voorprogramma tot Sinterklaasshow of grote show op uw evenement: de boel gaat hoe dan ook op z’n kop! Uw eigen kindershow samenstellen? Mail ons vrijblijvend voor meer informatie.

 

 

Kindershows

topshows

Topshows

Topshows voor iedere gelegenheid? Die vind je hier! Van verjaardag en buurtfeest tot schoolvoorstelling of bedrijfsevenement: het dak gaat er écht af!

carnaval kindershow

Shows op maat

Een speciale show op school, tijdens carnaval, voor verstandelijk beperkten of in thema; wij leveren exclusieve top Shows op maat voor iedere gelegenheid!

sinterklaasshows

Sinterklaasshows

Sinterklaasshows op het werk, op school, de sportvereniging of in het theater? Onze pro's staan te trappelen om er een onvergetelijk spektakel van te maken!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!

Of Whatsapp uw vraag naar 06-53712109