Kindershows

Spetterende kindershow huren?

Al jarenlang genieten kinderen door het hele land van onze spectaculaire shows. Steeds weer komen we met een vernieuwende kindershow, waarin voor interactie met ons hooggeëerde publiek een belangrijke rol is weggelegd: van begin tot eind worden onze jonge (en stiekem ook oudere) gasten uitgedaagd om vooral lekker mee te doen. Met hun spelplezier, top timing en ruime ervaring in het vak, staan onze entertainers garant voor een onvergetelijke voorstelling. Van voorprogramma tot Sinterklaas kindershow of grote show op uw evenement: de boel gaat hoe dan ook op z’n kop! Mail ons vrijblijvend voor meer informatie.

Waarom een kindershow huren?

Wij van clown.nl kunnen talloze gelegenheden bedenken waarbij een show voor de kids ingezet kan worden. Veelal doen wij dit op pretparken, campings en vakantieparken. Maar komen ook geregeld op een basisschool of bij een carnavalsvereniging voor de kindercarnaval. Maar wat is nu het verschil met een clown inhuren? Een clown boekt u vaak voor 4 a 5 uur om een grote groep kinderen blij te maken. Bijvoorbeeld door voor ieder kind een ballonnenfiguur te vouwen. Een kindershow is een interactieve show van 45 a 60 min. waarbij jong en oud worden vermaakt met grappen, grollen, goocheltrucs, ballonnen, dans en meer… En het leuke is dat zo’n show bijna altijd thematisch ingevuld kan worden. Vooral basisscholen maken hier gebruik van. Neem bijvoorbeeld een circusweek, wat is er nou leuker om voor de hele school een knallend eindoptreden te organiseren?

Hoe ziet een goede kindershow eruit?

Maak hieronder een keuze uit onze top shows, shows op maat of sinterklaasshows:

Kindershows

Topshows

Topshows voor iedere gelegenheid? Die vind je hier! Van verjaardag en buurtfeest tot schoolvoorstelling of bedrijfsevenement: het dak gaat er écht af!

Shows op maat

Een speciale show op school, tijdens carnaval, voor mensen met een verstandelijke beperking of in thema; wij leveren exclusieve top Shows op maat voor iedere gelegenheid!

Sinterklaasshows

Sinterklaasshows op het werk, op school, de sportvereniging of in het theater? Onze pro's staan te trappelen om er een onvergetelijk spektakel van te maken!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!