bedrukte ballonnenschminken

Attracties en springkussens

De coolste attracties en springkussens vind je hier!

De kids een onvergetelijke verjaardag bezorgen? Een spetterend buurtfeest organiseren? De kinderen bezig houden op uw evenement? Daar zijn onze attracties en springkussens perfect voor! Wat dacht u van een reusachtige hindernisbaan, opblaasbare klimtoren of vervaarlijke rodeo-stier? Maar ook een rondje draaimolen of ritje mini-cars behoren tot de mogelijkheden. We hebben zelfs een heuse trein in ons assortiment, die de kids al vrolijk puffend en tuffend rondrijdt over het terrein.

Laat het feest maar beginnen!

Al nagedacht over hoe het feestje eruit moet zien? Of wilt u graag wat meer advies over de beste invulling? Neem dan gerust contact met ons op! We inspireren u graag en maken er vervolgens iets moois van!

 

Attracties en springkussens

Springkussens

Springkussens

Springkussens, stormbanen, speelkastelen; wat u ook zoekt, clown.nl heeft de coolste, vetste springkussens van allemaal. Daar moet je op gesprongen hebben!

speelkussens

Speelkussens

Van klimtoren en piratenschip tot jungle-, dino- en hindernisbaan: we hebben alle speelkussens in ons assortiment. Welk speelavontuur wordt het deze keer?

kindertrein

Kindertrein

Onze machinist rijdt de kids met zijn kindertrein het hele terrein over. Uw evenement opleuken met deze stoere attractie? Wat zullen van dit ritje genieten!

minicars

Minicars

Wie is er niet dol op minicars? Zet simpelweg je voetje op het gaspedaal en waan je even die stoere biker of motoragent. Groot succes op ieder kinderfeest!

draaimolen

Draaimolen

De traditionele draaimolen is nog altijd het stralende middelpunt van ieder feest. Alle kids zijn dol op de carrousel, dus die mag zeker niet ontbreken!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!