Traktaties

Traktaties voor elke gelegenheid; van kinderfeest tot evenement!

Iets te vieren? Dan deel je uit! Wat je ook wilt trakteren, bij ons zit je altijd goed! Popcorn, suikerspinnen: niet alleen super-lekker, ze worden ook nog eens op ludieke wijze uitgedeeld aan het publiek. En wat dacht u van onze overheerlijke poffertjes, vers gebakken en geserveerd vanuit de kleinste poffertjeskraam van Nederland? Genieten in oud-Hollandse sfeer, dus perfect voor op de Kerstmarkt, braderie, uw bedrijfsfeest of jubileum en in het winkelcentrum. Misschien heeft u met uw winkel iets te vieren en zoekt u een leuke manier om het winkelend publiek te trakteren op chocolaatjes of uitdeelsnoep. Onze smaakvolle uitdeelmeisjes spelen met verve uw gastvrouw en delen stralend uw traktaties uit.

Wat voor lekkers mag het zijn?

We leveren al onze traktaties inclusief snoepgoed en mensen. Desgewenst op maat gemaakt in een door u aangegeven thema. Meer informatie hierover of een offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op voor de scherpste prijs.

Traktaties

Popcorn

Van popcorn wordt iedereen blij, wat een vrolijke traktatie! De gasten op een ludieke manier van een heerlijke bak popcorn voorzien? Laat ons maar uitdelen!

Suikerspin

De zoetekauwen onder ons weten het: suikerspin is de ultieme traktatie voor op ieder feest. Wij maken ze extra groot en extra lekker met een glimlach, hmmm!

poffertjeskraam

Poffertjeskraam

Wat is er nou lekkerder dan genieten van poffertjes in oud-Hollandse stijl? Vanuit de kleinste poffertjeskraam van Nederland bakken wij ze gezellig bruin!

IJskraam

Trakteren op ijsjes? Met onze ijskraam wordt het pas echt feest! Perfect voor of in uw winkel, op uw feest of evenement. Smaakvol en fris entertainment!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!