Sinterklaasshows

Sinterklaasshows voor een onvergetelijk feest

Wat de goede Sint betreft, zijn we er maar wat trots op dat we hem al jaren mogen assisteren. Heeft u hulp nodig bij het organiseren van de intocht in uw dorp of stad? Of zoekt u naar de perfecte invulling voor het Sinterklaasfeest bij u op school, de zaak of uw vereniging? Bij www.clown.nl vind u de leukste sinterklaasshows van het jaar! Altijd actueel en tot in de puntjes perfect georganiseerd. We weten immers al jaren raad met Sinterklaasintochten op winkelcentra of voor gemeenten. De Sint zal u dankbaar zijn voor onze hulp; hij vraagt ons niet voor niets ieder jaar weer terug!

 

Sinterklaasshows

Sinterklaas Show

De Sinterklaas Show is de meest geboekte sinterklaasshow van Nederland. Boek hem snel, voor het te laat is. Van voor- tot hoofdprogramma één groot feest!

Discoshow met DJ Piet

De Discoshow is het meest swingende voorprogramma van sinterklaas. U boekt 'm bij www.clown.nl en het wordt gegarandeerd een succes!

Sint’s Circusshow

Sint's Circusshow speelt zich af in de huiskamer van de Sint. Kom jij ook een kijkje nemen naar deze spectaculaire show!

Muzikale Super Sintshow

Een swingende Piet om uw Sinterklaasfeest op te luisteren? De Sing & Swingshow heeft alles in huis om er een geweldig spektakel van de maken!

Bereleuke Sintshow

Maar Winfried heeft niet zijn beren bij, wel zijn Snuffie het konijn en Rimpel de hond van de partij... samen treffen zij voorbereidingen voor het sinterklaasfeest

Sinterklaasbezoek

Sinterklaas bij u op het werk, op school of de vereniging? Maak een onvergetelijk knalfeest van uw Sinterklaasbezoek met Sint en zijn doldwaze pieten!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!