Sinterklaasshows

Sinterklaasshows voor een onvergetelijk feest

Wat de goede Sint betreft, zijn we er maar wat trots op dat we hem al jaren mogen assisteren. Heeft u hulp nodig bij het organiseren van de intocht in uw stad? Of zoekt u naar de perfecte invulling voor het Sinterklaasfeest bij u op school, de zaak of uw vereniging? Bij www.clown.nl vind u de leukste sinterklaasshows van het jaar! Altijd actueel en tot in de puntjes perfect georganiseerd. We weten immers al jaren raad met Sinterklaasintochten op winkelcentra of voor gemeenten. De Sint zal u dankbaar zijn voor onze hulp; hij vraagt ons niet voor niets ieder jaar weer terug!

 

Sinterklaasshows

sinterklaasshows

Supersintshow

De supersintshow is de meest geboekte sinterklaasshow van Nederland. Boek hem snel, voor het te laat is. Van voor- tot hoofdprogramma één groot feest!

Pieten Discoshow

Pieten Discoshow met DJ Piet

De Pieten discoshow is het meest swingende voorprogramma van sinterklaas. U boekt 'm bij www.clown.nl en weet zeker dat we samen met Sint helemaal los gaan!

Sint's Circusshow

Sint’s Circusshow

Sint's Circusshow is een kinderspektakel waarbij de ballen je letterlijk om de oren vliegen. De meest spectaculaire show die sint dit jaar in huis heeft!

Goochelclown

Sint’s Goochelshow

Sint's goochelshow is spannend tot het laatst. Als onze goocheltainer grabbelt in zijn hoge hoed, is de beer los! Waar gaat dat heen? Vol verrassing...

Muzikale Super Sintshow

Muzikale Super Sintshow

Een professionele muzikant om uw Sinterklaasfeest op te luisteren? De Muzikale Super Sintshow heeft alles in huis om er een swingend spektakel van de maken!

Sint's Ballonnenshow

Sint’s Ballonnenshow

Sint's Ballonnenshow is de meest geboekte kindershow van het afgelopen jaar. Eén groot ballonnenspektakel, nu exclusief te boeken bij www.clown.nl!

Sint's Mega Cadeaushow

Sint’s Mega Cadeaushow

Wat zit er in die pakjes? Onze clowns kregen ze van Sint cadeau. Maar wacht eens... verrassing! Sint's Mega Cadeaushow: een topper uit de stal van clown.nl.

Bereleuke Sintshow

Bereleuke Sintshow

Beau de Beer vergeet bijna zijn schoen te zetten met alle gevolgen van dien... De Bereleuke Sintshow is een feestelijke, interactieve kindershow. Doe mee!

Sinterklaas

Sinterklaas en Sinterklaaszitting

Sinterklaas bij u op het werk, op school of de vereniging? Maak een onvergetelijk knalfeest van uw Sinterklaaszitting met Sint en zijn doldwaze pieten!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!