Topshows

Topshows voor iedere gelegenheid!

De leukste kindershows voor iedere gelegenheid boek je natuurlijk bij clown.nl! Een kinderfeest, schoolfeest, afscheid, jubileum, kindervakantieweek of welke gelegenheid dan ook; je vindt in ons aanbod van topshows gegarandeerd de perfecte invulling. Staat er niet bij wat u zoekt? Dan maken we voor u toch gewoon een show op maat. Dat is mogelijk in ieder denkbaar thema, dus geef vooral uw wensen aan ons door! Onze professionele entertainers staan iedere keer weer te trappelen om er een feestje van te maken. Niet alleen de kids genieten, ook de volwassenen gaan stiekem uit hun bol. Daar wordt zeker weten nog lang over nagepraat!

Topshows

Feestshow

De Feestshow met de meest kletsgrage clown van het land. Deze kindershow inhuren? Boek deze dan op www.clown.nl!

Clown Show

Een kindershow die geschikt is voor iedereen! Onze professionele clown maakt de mooiste balloncreaties tijdens deze doldwaze Clown show!

Circusshow

In de Circusshow brengen Marcello & Janine ook dit jaar weer een wervelende voorstelling met ongelofelijke trucs, malle acts en briljante grappen. Boek hem nu!

Discoshow

De Discoshow is een swingende kindervoorstelling waarbij een professionele muzikant/entertainer samen met de kids het dak eraf speelt, springt en zingt!

Ari Safari show

Wat voor avontuur heeft Ari Safari nu weer voor de kids in petto? Beleef het tijdens de Ari Safari Show van www.clown.nl. Wat een feest!

Kinderfeestshow

Je hebt al dagen niet geslapen en eindelijk is het zover: je bent jarig! Pak die cadeautjes maar uit en vier de Kinderfeestshow met al je vrienden, hoera!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!