topshows

Topshows

Topshows voor iedere gelegenheid!

De leukste kindershows voor iedere gelegenheid boek je natuurlijk bij clown.nl! Een kinderfeest, schoolfeest, afscheid, jubileum, kindervakantieweek of welke gelegenheid dan ook; je vindt in ons aanbod van topshows gegarandeerd de perfecte invulling. Staat er niet bij wat u zoekt? Dan maken we voor u toch gewoon een show op maat. Dat is mogelijk in ieder denkbaar thema, dus geef vooral uw wensen aan ons door! Onze professionele entertainers staan iedere keer weer te trappelen om er een feestje van te maken. Niet alleen de kids genieten, ook de volwassenen gaan stiekem uit hun bol. Daar wordt zeker weten nog lang over nagepraat!

Topshows

Feestshow

Feestshow

De feestshow is de populairste kindershow van het moment. Van begin tot het eind gaat het dak eraf en doen alle kinderen mee. Wat een feest! Deze kindershow inhuren? Hier kun je deze kindershow boeken!

Ballonnenshow

Ballonnenshow

Een kindershow vol met ballonnen voor iedereen! Onze professionele ballonnenclown maakt de mooiste balloncreaties tijdens deze knallende ballonnenshow!

Circusshow

Circusshow

In zijn Circusshow brengt clown Dani ook dit jaar weer een wervelende voorstelling met ongelofelijke trucs, malle acts en briljante grappen. Boek hem nu!

Muziekshow

Muziekshow

De Muziekshow is een swingende kindervoorstelling waarbij een professionele muzikant/entertainer samen met de kids het dak eraf speelt, springt en zingt!

Bereleuke Show

Bereleuke show

Wat voor avontuur hebben Bob en Beau de beer nu weer voor de kids in petto? Beleef het tijdens de Bereleuke Show van www.clown.nl. Wat een feest!

Stinksokkenshow

Stinksokkenshow

Wie is toch die Sjakie Stinksok die met zijn Stinksokkenshow alle kids over de grond laat rollen van het lachen? Boek 'm nu bij www.clown.nl en maak kennis!

Kinderfeestshow

Kinderfeestshow

Je hebt al dagen niet geslapen en eindelijk is het zover: je bent jarig! Pak die cadeautjes maar uit en vier de Kinderfeestshow met al je vrienden, hoera!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!