kindershows huren inhuren boeken

Kindershows

Kindershows in 2018 – Clown anno nu!

Via deze site clown.nl bieden wij al meer dan 20 jaar onze kindershows aan.
Instellingen, verenigingen, bedrijven, scholen en winkelcentra zijn grotendeels onze opdrachtgevers.

Meestal verzorgen we shows uit ons assortiment; De Feest Show , de Carnaval Show, de Circus Show, de Super Sint Show ed…
Sterk in elkaar zittende kindershows voor de hele doelgroep (4-12 jaar) tegelijk of juist gesplitst in onder-en bovenbouw. Met voor elke groep de juiste intonatie, drukte/herrie, grappen en trucks. Steeds vaker gaat het om maatwerk. Kindershows /voorstellingen in een speciaal thema of aangepast aan een bijzondere doelgroep. Of juist educatief.

Zo zijn we betrokken bij landelijke en jaarlijks terugkerende actie;  ‘Week van het geld’. Een maatschappelijk thema om kinderen al op jonge leeftijd te leren omgaan met geld. Onze entertainers kruipen in dit geval de huid van diverse typetjes en niet het clownskostuum…

In 2018 gaan wij sowieso door met de ingezette lijn qua uitstraling van onze clowns. Minder hele rode neuzen, minder streepjes sokken en veel minder schmink.
Veel meer op netjes, met minimale schmink en een coole uitstraling als kinder-entertainer. En dit ziet u ook terug in onze kindershows.

De clown anno nu, 2018

Naast de uitstraling  zijn we bij clown.nl hard bezig om de kindershows verder te moderniseren. Nieuwe trucks en special effects, verrassende rekwisieten en meer… Ook spelen wij in op de trend dat dames clowns steeds vaker geboekt worden. Zo lopen hier nu een paar toppers rond waaronder clown Kimmy en clown Noekie. Clown Kimmy is ook te boeken voor een toffe kindershow!

Wij kunnen niet wachten om in 2018 weer in heel Nederland te gaan optreden. Dus zoek je de leukste kindershows van Nederland? www.clown.nl

Ander mogelijkheden

Bent op zoek naar meer dan alleen kinder-entertainment? Bezoek dan eens onze website 1,2..8 Entertainment voor meer acts, acties en entertainers.

Geplaatst op 16 januari 2018 om 16:01.