Ballonnen

Wow, ballonnen!

Wat u ook te vieren hebt en hoe u ze ook inzet; met ballonnen maakt u het altijd feestelijker dan feestelijk. Zo kunt er bijvoorbeeld uw feest fantastisch mee aankleden, of opleuken met een kleurrijke ballonnenwedstrijd. Ballondecoraties, bedrukte ballonnen, heliumballonnen, ballonnenbogen; clown.nl is dé ballonnenspecialist op ieder gebied en staat zeven dagen per week voor u klaar. We leveren waar en wanneer u maar wilt balloncreaties van topkwaliteit. We gaan niet weg voordat alles er piekfijn bijstaat en halen aan het eind alles weer op. Zijn de ballonpilaren bedoeld als decoratie voor langere tijd? Dan werken we ze tussendoor eventueel ook nog voor u bij. Specifieke wensen? Geef ze gerust aan ons door, want op ballonnengebied is niks ons te gek!

Ballonnen

Ballonnenboog

Creëer sfeer en trek de aandacht met een feestelijke ballonnenboog. In alle denkbare kleurcombinaties, van de hoogste kwaliteit en 7 dagen per week bezorgd.

Ballonpilaar

Opening, beurs of jubileum? Met een ballonpilaar trek je zeker de aandacht! In welke kleur of vorm je ze ook wenst; clown.nl maakt de allermooiste!

Bedrukte ballonnen

Evenement of promotie? Vier het met bedrukte ballonnen in uw eigen huisstijl, met tekst en foto. Alle vormen en kleuren mogelijk; wat een blikvangers!

pijlen, letters en cijfers

Pijlen, letters, cijfers

Pijlen, letters en cijfers gemaakt van ballonnen? Daar draaien we bij clown.nl onze hand niet voor om. Creaties in alle denkbare kleuren, formaten en vormen

Ballonnen specials

Een groot ballonnenhart voor uw entree? Minions gemaakt van ballonnen, of een compleet ballonnenechtpaar? Onze ballonnen specials veroveren alle harten!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!