ballonpilaar

Ballonnen specials

Ballonnen specials

Op zoek naar een decoratie in bijvoorbeeld het thema Kerst, Sinterklaas of Pasen voor bij uw winkel of bedrijf. Wij verzorgen het graag. U zult zeker de aandacht trekken. Ook kunnen wij natuurlijk decoratie verzorgen in andere thema’s.
Bent u juist op zoek naar een figuur voor de verjaardag van uw kind? Ook dit is mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan Bumba, maar ook Mickey en Minnie Mouse zijn erg leuk als decoratie.

Verder kunnen wij zeer veel diverse vormen maken en maken wij ook vormen op maat. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u een speciale wens en staat deze niet hier tussen, neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

  • Verkrijgbaar in alle denkbare kleuren
  • Balloncreaties in vrijwel alle vormen en maten

Wij bezorgen zeven dagen per week en op ieder gewenst tijdstip.

Kosten Transport/bezorgen/ophalen:

€ 0,80 per KM vanuit Liempde

Zelf ophalen en retourneren is natuurlijk GRATIS!

Heeft u eigen ideeën over ballonnendecoraties? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en vertalen al uw wensen naar de leukste balloncreaties.

Ballonnen specials

Paashaas

Een Paashaas van ballonnen; daar trek je zeker de aandacht mee! Bel of mail ons vandaag!

Bumba

Bumba is razend populair onder de allerkleinsten en onmisbaar op ieder verjaardagsfeestje of kinderevenement. Verras de kids met deze schitterende ballon!

Gender reveal vraagteken

Onthul op originele manier het geslacht van jullie kindje d.m.v. ons gender reveal vraagteken. Het kan bij www.clown.nl!

Ballonnen Sint en Piet

Hij komt, hij komt... en hoe trek je nou nog meer de aandacht van het publiek? Precies; met een ballonnen Sint en Piet! De kids krijgen er geen genoeg van.

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!