ballonnen minionsballonpilaarbedrukte ballonnen

Ballonnen specials

Ballonnen specials

Een groot ballonnenhart voor uw entree, een paar reuze ballonnenminions of een compleet ballonnen-echtpaar voor de deur van het jubilerende bruidspaar? Wij maken ballonnen specials in alle vormen en maten. Een fantastische binnenkomer op uw feest, schitterend als aankleding van uw evenement, en een onvergetelijk cadeau om indruk mee te maken op de feestganger(s).

  • Verkrijgbaar in alle denkbare kleuren
  • Balloncreaties in vrijwel alle vormen en maten

Wij bezorgen zeven dagen per week; overal en op ieder gewenst tijdstip en zijn altijd bereikbaar.

Kosten Transport/bezorgen/ophalen:

Rondom Nieuwegein: € 35,-

Ophalen en retourneren is natuurlijk GRATIS!

Heeft u eigen ideeën over ballonnendecoraties? Aarzel niet en neem contact met ons op! Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen en vertalen al uw wensen naar de leukste balloncreaties.

Ballonnen specials

Mickey Mouse

Mickey Mouse

Mickey Mouse; de beroemdste muis ter wereld gemaakt van ballonnen. Daar trek je zeker de aandacht mee! Jouw eigen ballonnen Mickey? Bel of mail ons vandaag!

ballonnen minions

Ballonnen Minions

De Minions zijn razend populair en onmisbaar op ieder verjaardagsfeestje of kinderevenement. Verras de kids met schitterende ballonnen Minions creaties!

bruidspaar van ballonnen

Bruidspaar van ballonnen

Geef nog meer uitstraling aan de mooiste dag van je leven met een bruidspaar van ballonnen. Zeker weten dat je hiermee de aandacht van je gasten trekt!

ballonnen Sint en Piet

Ballonnen Sint en Piet

Hij komt, hij komt... en hoe trek je nou nog meer de aandacht van het publiek? Precies; met een ballonnen Sint en Piet! De kids krijgen er geen genoeg van.

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!