Shows op maat

Shows op maat voor iedere gelegenheid

Een speciale show tijdens carnaval, op school of de vereniging? Een aangepast programma voor mensen met een verstandelijke beperking of voorstelling met een specifiek onderwerp? Op aanvraag leveren wij  shows op maat in ieder denkbaar thema! Misschien willen jullie op een ludieke manier extra aandacht besteden aan pesten bij jullie op school, of hebben jullie een speciaal jubileum te vieren. Ook voor familiefeesten, buurtfeesten of bedrijfsfeesten hebben we al heel wat knotsgekke maatwerkshows verzorgd. Bent u na al die tevreden klanten de volgende die met een ‘eigen’ voorstelling de show steelt bij het publiek? We denken er graag met u over mee, dus kom maar op met die ideeën! Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt, stellen wij voor u een fantastische persoonlijke show samen. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen! Hieronder alvast wat voorbeeldshows ter inspiratie:

Shows op maat

Schoolfeestshow

Schoolfeestshow

De Schoolfeestshow is speciaal voor het basisonderwijs. Onze clown zat vroeger zelf immers ook op school. Maar of dat nou zo'n succes was... Beleef het mee!

Carnaval kindershow

Al jarenlang maken wij van het kindercarnaval door heel het land een onvergetelijk knalfeest met onze carnaval kindershow. Hossen, polonaise, alaaf!

Clownshow zonder clown

Wat is een Clownshow zonder clown? Onze entertainers zetten hun beste beentje voor. Minstens net zo leuk maar nét een tikkeltje anders dan anders...

Show voor mensen met een verstandelijke beperking

Rinaldo treed op voor ieder publiek! Onze Show voor kinderen met een verstandelijke beperking richt zich vooral op de zintuigen: voel, hoor, zie en beleef!

Jongerenshow

Indruk maken op de 10+ jeugd die je moet vermaken? DJ met dikke beats, een maffe quiz: nail it met de Jongerenshow!

Hulp nodig bij uw keuze? Vragen?

Neem gerust contact op!