Clown huren

Wij zijn Clown.nl en bestaan 25 jaar. Daar zijn wij trots op! Jaar in jaar trainen wij elkaar op tot de leukste clown van Nederland. En antwoord op de vraag; wil ik hier een clown huren? Vele klanten gingen u voor. De jarenlange ervaring is merkbaar in de uitvoering. Daarnaast gaan wij altijd mee met de tijd. Dames clowns zijn op dit moment bijvoorbeeld erg populair. Laten wij nou net een paar toppers in huis hebben. Lees hieronder verder hoe het werkt om als u een clown wilt huren.

Een clown huren?

Neem een kijkje op onze pagina clowns en kies welke clown bij u past. Stuur ons een bericht via ons contactpagina of bel ons via: 073-5222514 Wij nemen met u uw wensen door en geven u daarna een passend plan/offerte en een prijsopgave. Waarom op deze manier? Elke feestje is toch anders en wij willen graag precies bieden/leveren wat zoekt. Daar zijn wij goed in! Na akkoord plaatsen wij uw boeking in de grote feestagenda en stemmen met u de laatste details af. Het belooft een spetterend feest te worden!

Welke gelegenheid?

U kunt bijvoorbeeld een clown huren voor een schoolfeest, bruiloft, winkel, winkelcentrum of een kinderfeestje. Onze clowns zijn echte gangmakers en hebben gevoel voor entertainment. Bespreek met ons uw gelegenheid en wij geven u een passend advies. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u graag een ballonnenclown wilt huren en dat er 300 kinderen op uw feest komen. Dan kan het zijn dat 1 ballonnenclown op zoveel kinderen niet helemaal haalbaar is. Wij adviseren dan om bijvoorbeeld te kiezen voor een leuke kindershow. Zo kun je 300 kinderen makkelijk 1 uur op hetzelfde moment zoet houden en vermaken. En dan kijken ouders ook nog eens geregeld mee omdat het ook voor volwassenen toch wel erg leuk is. Dus kom maar op met uw plannen, laten wij er samen een mooi feest van maken!

Voor meer entertainment: Clown Snoepy Entertainment

 

Geplaatst op 3 juni 2021 om 14:11.