Sinterklaasshow bedrijfsfeest wordt steeds vroeger geboekt!

Clown.nl bereidt zich al vroeg voor op wederom een drukke Sinterklaas-periode! Deze trend is al een paar jaar geleden ingezet door organisaties en bedrijven. Zodra de ‘bouwvak’ is afgelopen starten bedrijven al met het plannen en organiseren van hun Sinterklaasfeest. Toch een beetje gek om bij deze temperaturen een Sinterklaasshow in de agenda te schrijven, maar het went.


Sinterklaasshow voor uw bedrijfsfeest

Traditie getrouw worden er vaak een paar medewerkers gevraagd om het sinterklaasfeest voor personeel en kinderen te organiseren. Een terugkerend evenement, waarbij soms de directeur de stoute Sinterklaas schoenen aantrekt om 1x per jaar wat personeelsleden flink aan te pakken 🙂 Maar hoe leuk je zo’n Sinterklaas bedrijfsfeest nou op? Uiteraard zijn er cadeau’s voor de kids. Maar voordat deze worden uitgepakt is er vaak een voorprogramma. Dit kan van alles zijn, maar de kids worden altijd klaar gestoomd voor de komst van de Goed Heilig Man. Laat clown.nl nou net een paar hele leuke kindershows in petto hebben! Afhankelijk van de gemiddelde leeftijd van de kids verzorgen wij 45 tot 60 minuten spetterende shows als opwarmer voor Sinterklaas. Maak een keuze uit de leukste kindershows van Nederland. En heeft u nog geen Sinterklaas en Pieten? Ook dit kunnen wij voor u in orde maken.

Extra opties voor uw Sinterklaasshow

Naast dat u kunt kiezen voor een sinterklaasshow als voorprogramma kunnen wij ook helpen met de extra benodigdheden voor uw Sinterklaas bedrijfsfeest. Denk bijvoorbeeld aan een podium, een sinterklaastroon of geluid. Daarnaast kunnen wij u ook helpen met de decoratie van het sinterklaasfeest. En kunt u niet kiezen of moet u voor het eerst een sinterklaasfeest organiseren dan willen wij u graag vrijblijvend adviseren of neem eens een kijkje op onderstaande pagina’s.


Klik op onderstaande link voor de mogelijkheden.

Sinterklaasshows en Sinterklaas voorprogramma’s voor bedrijven.

 

Geplaatst op 3 juni 2021 om 14:21.